hard rock hotel ibiza luxe vijfsterren hotel, beach resort en spa
HARD ROCK HOTEL IBIZA  hard rock hotel ibiza luxe vijfsterren hotel, beach resort en spa
HARD ROCK HOTEL IBIZA
Luxe vijfsterren Hotel, Beach Resort & Spa

Stijlvol vijfsterren, luxe hotel & spa aan het strand van Playa den Bossa, op Ibiza en de allereerste Europese locatie van de Hard Rock International Group (wereldwijd 19 hotels), die in juni 2013 al een Hard Rock Cafe op Ibiza opende (een van de 140 locaties).
De hotelgroep staat bekend om hun originele kunst decoraties, die onze muziek geschiedenis laten zien en de ware rock’n’roll levensstijl.

HARD ROCK HOTEL IBIZA is een overweldigend, mooie locatie met 493 kamers met airconditioning, waaronder suites met eigen zwembad, kamers met uitzicht op de centrale binnenplaats en podium, balkons met uitzicht op zee en buitenjacuzzi.
Dit innovatieve, moderne luxe hotel, waar ’rockster lifestyle meets cool Ibiza’, biedt zijn gasten uitstekende voorzieningen, zoals:
2 buitenzwembaden, de grootste spa (1350 m˛) van het eiland met de naam ROCK SPA, met indoor- en outdoor spa faciliteiten waaronder schoonheidssalon, thermisch spa circuit, Aroma-& Hydrotherapie opties, behandeling en massage kamers met muziek-technologie, een eigen Rock Spa VIP Area en een Body Rock sportschool.

 

Verder is er een ConferenTIe CentrUM met een capaciteit 600 gasten, evenals vergaderzalen, Rock Shop, en vijf verschillende restaurants en bars, gratis WiFi en een uitstekende VIP-service.
HARD ROCK HOTEL IBIZA heeft bovendien de ware Hard Rock hang-out voor kinderen van alle leeftijden met de naam van ROXITY KIDS CLUB, een unieke locatie voor tieners en met entertainment voor kinderen van alle leeftijden.
Buiten het hotel zijn verschillende chill-out ruimtes en een exclusieve prive beachclub met bar aan het strand.

Uniek aan het HARD ROCK HOTEL IBIZA: gasten kunnen hun eigen playlist samenstellen met het hotelprogramma: The Sound of Your Stay, of een Fender gitaar op hun kamer laten bezorgen, of een song mixen DJ-apparatuur van professionele kwaliteit en natuurlijk is muziek is een belangrijk element van alle service en door het gehele hotel.
 
  Twee inpandige restaurants worden gerund door de beroemde Spaanse Master chef, met twee Michelin-sterren, Paco Rancero.
Een daarvan is ESTADO PURO, voor de puurste Tapas.

De andere is zijn vernieuwende, exclusieve Multi-Sensorische restaurant concept SUBLIMOTION, waar elke avond een selecte groep van 12 gasten kunnen genieten van zijn unieke culinaire kunst en exclusieve technologische innovatie, tijdens de 20 gangen van het ’duurste diner van de wereld’. (1250,- tot 1500,- € p/p) die gepaard zal gaan met een spectaculaire decoratieve lichtshow afgestemt op het eten.
 
HARD ROCK HOTEL IBIZA heeft ook een openlucht podium waar 2.500 gasten en dagjesmensen op het concert-terras kunnen genieten van live muziek en optredens van artiesten en DJ’s.
Hotelgasten hebben gratis toegang tot de evenementen die ’s zomer elke week gehouden worden.
Tijdens het geplande openingsfeest op 13 juni beklom Nile Rodgers van Chic, het podium.
De zomer line-up toont ieder jaar de grootste namen uit de muziekindustrie, zoals: UB40, Neneh Cherry, Snoop Dogg, Robin Thicke, Ellie Goulding, Jason Derulo, Kylie Minogue en meer zullen zeker nog volgen.
Ibiza 4 all, HARD ROCK HOTEL IBIZA - Luxe vijfsterren Hotel, Beach Resort & Spa.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org